Recensies

Hans v. H.

Afgelopen dagen deze vorm van curcumin geprobeerd. Het is zeker een uitkomst als curcumin direct via het wangslijmvlies kan worden opgenomen in het bloed. Dus niet meer via de maag en darmen. Ik kan zeggen dat deze pastilles heel prettig te sabbelen zijn: de smaak is ook prima. Het is even wennen om de pastilles zo lang mogelijk in de mond te houden. Dat went snel. (Je kunt de pastille ook lang onder de tong leggen). Opname via het wangslijmvlies klinkt logisch (ook sommige medicijnen worden zo ingenomen). Ik hoop snel uit onderzoek te vernemen hoeveel curcumin daadwerkelijk wordt opgenomen.

Antje B.

Sinds ik vorig jaar met deze ziekte werd geconfronteerd kwam ik al snel uitstekende werking van kurkuma op het spoor.
Dit ook gebruikt al in een vroeg stadium in pilvorm, nu ook de beschikking over pastilles. Na enkele weken kan ik zeggen dat ze me goed bevallen.
Ja, wanneer je even niet op let slik je zomaar een pastille door, maar who cares. Het gaat om de werking.

Ton Claessen

Hydrogel pastilles zijn een aanzienlijk betere manier om de lichamelijke biologische beschikbaarheid van de werkzame stof curcumine te optimasiseren.

Annette O.

Wat een vondst!
Ik gebruik deze pastilles nog niet zo heel erg lang in de dosering van 3 tot 4 per dag en ben enthousiast.
Over de ontstekingsremmende werking kan ik nog niet zo heel veel zeggen maar door het langzaam laten smelten van de pastilles helpen ze bijzonder goed om vervelende droge mond klachten te verlichten.
Bevalt mij beter dan kunstspeeksel en het is veel smakelijker; het lijkt wel een snoepje. Je mond voelt verfrist en schoon aan.
Schrijf een recensie